2 Snij de vanillepeul in de lengte open, haal er met de punt van een mes het merg uit en doe alles in een steelpan. Voeg de room en 75 g suiker toe, breng langzaam aan de kook en roer regelmatig met een houten lepel. Haal van het vuur, dek af en laat 5 min. trekken.
3 Roer de uitgeknepen gelatineblaadjes door de warme room en roer tot ze geheel zijn opgelost. Laat even afkoelen, verwijder de vanillepeul en verdeel de room over 4 kleine ramequinschaaltjes. Laat enkele uren opstijven in de koelkast.
4 Breng 150 g suiker, 15 cl water, de kaneel en de wijn in een steelpan aan de kook en laat 10 min. sudderen op zacht vuur. Voeg de vooraf ontdooide frambozen toe, laat 1 min. sudderen en haal van het vuur. Laat afkoelen en mix. Zeef de saus en zet in de koelkast.
5 Stort de panna cotta op de borden (dompel hiervoor de kommetjes even in een kom met heet water), lepel wat saus rondom en werk af met enkele rode vruchten. Dien fris op.
Panna cotta met vanille en rode saus is een recept van Delhaize