Pangasiusfilets met lichte kerrie

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de ui fijn en snij de ongeschilde appel in kleine blokjes. Fruit ze in de olie in een diepe pan op zacht vuur gedurende 5 min.
  • 2 Bestrooi ze vervolgens met het kerriepoeder, roer 1 min, voeg dan 25 cl water toe, de visfond en de room. Roer en breng langzaam aan de kook.
  • 3 Snij de visfilets in de lengte in de lengte in twee en vouw daarna elke helft in 2 met de velkant naar binnen. Leg ze in de saus, zet een deksel op de pan en laat 3 min op heel zacht vuur sudderen. Draai de vis om, voeg de rivierkreeften toe en laat nog 2 min heel zacht koken.
  • 4 Breng op smaak en voeg de gehakte koriander toe.
  • 5 Dien warm op in diepe borden. Serveer met keizerlijke rijst (recept terug te vinden in « bijgerechten »)

Pangasiusfilets met lichte kerrie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Visstoofpotje met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep met groenten
20 min
Bekijk recept
Spaanse pangasiusfilet
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept