Gevulde tongrolletjes met rode pestosaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de gehakte sjalotten en het geperste lookteentje in 1 eetlepel olie in een diepe pan. Bestrooi na 2 min met de Provençaalse kruiden en doe er de vermout bij. Voeg de pesto en de passata toe, laat sudderen op een zacht vuur.
  • 2 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 3 Neem een plank. Leg er telkens 2 tongfilets op met de velkant naar boven en mekaar een beetje overlappend. Kruid met peper en zout, leg op elke filet een kerstomaat en een olijf. Rol de filets op.
  • 4 Prik de rolletjes vast met een tandenstoker. Leg ze in een met olie ingesmeerde ovenschaal, overgiet met de witte wijn en laat 10 min. in de oven garen.
  • 5 Dien warm op met de saus. Werk af met de basilicumblaadjes en serveer met verse pasta.

Gevulde tongrolletjes met rode pestosaus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Courgettebloem gevuld met mousse van courgettes en scampi
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Wokpasta met kip, champignons en pestosaus
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met broccoli en romige pestosaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept