Gegrilde scampi met salsa verde

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de kappertjes in water en laat ze uitlekken. Hak met een mes de peterselieblaadjes, de munt, kappertjes, ansjovis en knoflook. Doe dit mengsel in een kleine slakom en voeg er mosterd, citroensap en de olijfolie aan toe. Kruid met peper.
  • 2 Kruid de scampi met peper en zout en besprenkel met olie. Bak ze op een hete grillplaat 1 minuut aan elke kant.
  • 3 Serveer de scampi met de salsa verde en een radicchiosalade aangemaakt met olijfolie, citroensap, peper en zout. Geef er bijvoorbeeld nieuwe gebakken aardappeltjes met rozemarijn bij.

Gegrilde scampi met salsa verde is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salsa verde
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Krielaardappels met salsa verde
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rotolo di carne con insalata verde (Rollade van kalfslende met groene salade)
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met salsa verde
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gegrilde broccoli met tomaatjes en balsamico
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde aubergine
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde mango met aardbeien-gemberdip
20 min Nagerecht
Bekijk recept