Konijn met tijm, balsamicoazijn en pijnboompitten

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de stukken konijn op een fel vuur aan alle kanten bruinen in een braadpan met de boter en de olie; kruid. Neem het vlees uit de pan en fruit er de fijngehakte uien in op een zacht vuur. Doe er na 5 min. het geperste teentje look en de tijm bij. Meng 2 min., leg dan de stukken konijn opnieuw in de braadpan. Giet de azijn en de witte wijn erbij, zet het deksel erop en laat 40 min. sudderen op een heel zacht vuur.
  • 2 Neem het konijn uit de pan, giet de saus in een kommetje en mix. Giet ze opnieuw in de braadpan, doe het bindmiddel erbij en breng aan de kook. Doe de stukken konijn en de peterselie erbij; laat nog 2 min. sudderen.
  • 3 Bestrooi met de pijnboompitten en dien heel warm op met verse deegwaren en een groene groente.

Konijn met tijm, balsamicoazijn en pijnboompitten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken witlof met balsamico en pijnboompitten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met warme geitenkaas
15 oventijd min Voorgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept