1 Prak de geitenkaas met een vork en meng met het ei en de helft van de basilicumblaadjes.
2 Snij elk kalfslapje in 2 lange smalle driehoeken. Besmeer met het kaasmengsel en leg een sneetje spek op elk stuk. Rol op (begin aan de brede kant) en steek vast met een tandenstoker.
3 Bak de rolletjes rondom bruin in een sauteerpan met het nootje boter en 1 eetlepel olie op vrij hoog vuur. Neem uit de pan en fruit in dezelfde pan het geperste knoflookteentje in 2 eetlepels olie gedurende 2 min. op heel zacht vuur. Meng met de passata en leg de rolletjes in de saus.
4 Laat 20 min. sudderen op heel zacht vuur.
5 Voeg de resterende basilicumblaadjes toe en breng op smaak met peper en zout. Dien warm op met verse deegwaren.
Kalfsrolletjes met geitenkaas is een recept van Delhaize