Kalfsvlees met gestoofde little gem en aardappeltjes

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de kalfslapjes in een beetje hete boter. Kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en laat het rusten onder aluminiumfolie. Verwijder het meeste vet uit de pan en blus met de kalfsfond. Laat inkoken.
  • 2 Snijd de sjalot fijn en stoof hem glazig in boter (niet laten kleuren). Voeg de erwtjes toe en laat ze even meestoven. Snipper de sla fijn en voeg die ook toe. Laat het geheel nog even stoven.
  • 3 Bak de aardappeltjes in de rest van de boter en breng ze op smaak met peper en zout.
  • 4 Dien de kalfslapjes op met een lepeltje jus, de gestoofde groenten en aardappelen.

Kalfsvlees met gestoofde little gem en aardappeltjes is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept