Kalkoenpakketjes en smeuïge saus met geitenkaas

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 nij 3 sneden spek in 2 en leg ze, op een snijplank, naast elkaar in de vorm van een rechthoek.
  • 3 Leg een takje rozemarijn dwars in het midden.
  • 4 Leg er een kalkoenhaasje op, kruid met peper en zout, vouw het spek over het kalkoenhaasje.
  • 5 Maak zo 4 pakketjes en leg ze (met het rozemarijntakje naar boven) in een ovenschaal, lichtjes ingesmeerd met olie. Laat 30 min. in de oven bakken.
  • 6 Wanneer het vlees bijna klaar is, prak dan de verse kaas met een vork met 10 cl water in een steelpannetje. Breng langzaam aan de kook en meng.
  • 7 Neem de pakketjes uit de ovenschaal, verwijder het braadvet en giet er de saus in. Roer het aanbaksel los en breng op smaak.
  • 8 Serveer de kalkoenpakketjes meteen met de saus. Bestrooi met gehakte bieslook en dien op met verse deegwaren en enkele gebakken appelschijfjes en/of prinsessenbonen.

Kalkoenpakketjes en smeuïge saus met geitenkaas is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalkoen in parmajasje
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vlinderpasta met kalkoenpakketje
Bekijk recept
Vlinderpasta met kalkoenpakketje
Bekijk recept
Vlinderpasta met kalkoenpakketje
0 min
Bekijk recept