2 nij 3 sneden spek in 2 en leg ze, op een snijplank, naast elkaar in de vorm van een rechthoek.
3 Leg een takje rozemarijn dwars in het midden.
4 Leg er een kalkoenhaasje op, kruid met peper en zout, vouw het spek over het kalkoenhaasje.
5 Maak zo 4 pakketjes en leg ze (met het rozemarijntakje naar boven) in een ovenschaal, lichtjes ingesmeerd met olie. Laat 30 min. in de oven bakken.
6 Wanneer het vlees bijna klaar is, prak dan de verse kaas met een vork met 10 cl water in een steelpannetje. Breng langzaam aan de kook en meng.
7 Neem de pakketjes uit de ovenschaal, verwijder het braadvet en giet er de saus in. Roer het aanbaksel los en breng op smaak.
8 Serveer de kalkoenpakketjes meteen met de saus. Bestrooi met gehakte bieslook en dien op met verse deegwaren en enkele gebakken appelschijfjes en/of prinsessenbonen.
Kalkoenpakketjes en smeuïge saus met geitenkaas is een recept van Delhaize