Kefta’s snel gemaakt

8
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C.
  • 2 Fruit de fijngesnipperde ui in 1 eetlepel olijfolie in een braadpan op zacht vuur gedurende 5 min.
  • 3 Snij ondertussen de merguez open en doe de vulling in een schaal. Voeg het rundergehakt toe, de koriander (of munt), de ras-el-hanout, peper en zout. Doe er ook de ui bij en meng tot een homogene massa. Verdeel de bereiding in 16 en maak er worsten van.
  • 4 Leg de kefta’s op de met bakpapier beklede ovenplaat en zet ze 8 min. in de oven. Laat afkoelen en steek ze per 2 op spiesen.
  • 5 Smeer de kefta’s lichtjes in met olijfolie en gril ze 5 min. op de barbecue.
  • 6 Serveer met taboulé, rauwkost en yoghurtsaus (tzatziki of andere).

Kefta’s snel gemaakt is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kokospannenkoekjes met sinaasappel
45 min- Nagerecht
Bekijk recept
Twee soorten chocolade ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Keftas (Marokaanse gehaktballetjes)
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Kefta's
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brochettes van lamsgehakt (Keftas)
0 min
Bekijk recept
groentesoep met gehaktballetjes van jonge duif
60 min Voorgerecht
Bekijk recept