Zoek
Vers fruit met mascarpone
8
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
800 g vers fruit naar keuze (nettogewicht, geschild en/of ontpit). Bijvoorbeeld: mango aardbeien witte en rode druiven
2 eidooiers
1 eiwit op kamertemperatuur
50 g ultrafijne griessuiker
100 g Bretoense koekjes (palets) Taste of Inspirations
8 kleine muntblaadjes
Bereiding
1
Snij het fruit in kleine stukjes en verdeel over glazen.
2
Klop de eierdooiers los met de suiker tot een wit mengsel. Voeg de mascarpone toe en klop opnieuw.
3
Klop het eiwit tot stijve pieken en spatel voorzichtig onder de room. Verdeel over de glazen, dek af en zet enkele uren in de koelkast.
4
Hak de koekjes met een mes in grove stukjes. Zet opzij.
5
Net voor het serveren: bestrooi de glazen met de koekjes en werk af met munt.
Vers fruit met mascarpone is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Fruittartaar en mascarpone met cassonade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappeltaart met kardemomsiroop
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Banana Mama mocktail
10 min
Snack
Bekijk recept
Gebakken schol met vers fruit
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept