Huisgemaakte yoghurt

8
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 45°C.
  • 2 Giet de melk in een kookpot en verwarm langzaam tot 45°C.
  • 3 Giet de yoghurt in een kom en meng met een beetje melk. Giet de yoghurt dan in de kookpot met melk en roer met een houten lepel.
  • 4 Giet de bereiding in yoghurtpotjes en sluit ze af. Zet de potjes in een ovenschotel en zet die 2 uur in de oven. Doe de oven uit en laat de yoghurt een nacht rusten zonder de ovendeur te openen.
  • 5 Zet de potjes yoghurt in de koelkast en laat 4 uur rusten.

Huisgemaakte yoghurt is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Kip in yoghurt met mangochutney
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Mince pies
2 uur-
Bekijk recept
Fishsticks met huisgemaakte tartaarsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfsgebraad met witte wijn en oesterzwammen
Hoofdgerecht
Bekijk recept