Risotto met grijze garnalen, waterkers en citroen

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de sjalot en de knoflook en snipper fijn. Zet een pan op het vuur met wat olijfolie en stoof de sjalot en knoflook even aan. Voeg de rijst toe en bak nog even verder op een zacht vuur. Breng het water aan de kook en los er de bouillonblokjes in op. Voeg de bouillon beetje bij beetje bij de risotto, wacht steeds tot de bouillon volledig opgenomen is door de rijst alvorens nieuwe toe te voegen.
  • 2 Voeg, wanneer de rijst gaar is, de boter toe en laat smelten. Pers het sap van 2 citroenen en giet bij de risotto, kruid met peper en zout en meng. Werk de risotto af met de Parmezaanse kaas, de waterkers en een partje citroen. Serveer er de grijze garnalen bij.

Risotto met grijze garnalen, waterkers en citroen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Snelle makreellasagne met Hollandse garnalen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept