Rigatoni met artisjokken, spek en platte peterselie

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de artisjokken uitlekken en snij ze in grote stukken. Hak de knoflook fijn. Verwijder de zwoerd en snij het spek in blokjes. Snij de blaadjes peterselie fijn.
  • 2 Kook de rigatoni in een grote pot met gezouten water.
  • 3 Giet de olie in een pan en laat de look 3 minuten sauteren. Doe het spek erbij en kook nog 5 minuten al roerend. Voeg de artisjokken en Spaanse pepervlokken toe en laat nog 5 minuten koken.
  • 4 Laat de pasta uitlekken en hou een beetje kookvocht apart. Doe de pasta, het kookvocht en de platte peterselie in de pan met het spek en de artisjokken. Kook 3 minuten op een matig vuur.
  • 5 Op het bord: serveer de pasta met de geraspte parmezaan.

Rigatoni met artisjokken, spek en platte peterselie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wraps met chili-peterseliedip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept