Risotto met kokosmelk en scampi

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de visbouillon met het in vier gesneden takje citroenmelisse en hou warm.
  • 2 Hak de sjalot en de peper fijn. Fruit ze in een stoofpan met de olie. Voeg de rijst toe en roer gedurende 2 minuten. Voeg al roerend een pollepel bouillon toe en voeg een andere toe van zodra de vloeistof geabsorbeerd is. Laat een vijftiental minuten verder koken en voeg pollepel na pollepel bouillon toe. Pel ondertussen de vooraf ontdooide scampi.
  • 3 Giet de kokosmelk in de stoofpan, breng aan de kook en voeg de scampi toe. Laat nog 5 minuten sudderen.
  • 4 Serveer onmiddellijk als voorgerecht in diepe borden en bestrooi met de limoenzeste.

Risotto met kokosmelk en scampi is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept