Rillette van makreel met roquette

8
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de knoflook fijn. Mix de helft van de rucola met de knoflook en de olijfolie tot een groene gladde olie.
  • 2 Open de blikjes makreel en laat de vis goed uitlekken. Houd de blikjes apart, deze dienen als schaaltje om te serveren. Doe de makreel in een kom, plet met een vork en giet er ¾ van de rucolaolie bij. Pel en snipper de sjalot en voeg bij de makreel samen met het citroensap. Meng goed en kruid met peper en zout. Dek af met een vel vershoudfolie en laat even rusten in de koelkast
  • 3 Serveer de rillette van makreel in de blikjes. Toost of gril de sneetjes brood, snijd ze in stukjes en beleg met de rillette van makreel.

Rillette van makreel met roquette is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde tonijn met saté van primeurgroentjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Croque met roquette en geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Petite Soupe Glacee Roquette-avocat
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Roquette Salade Met Tonijn
10-20 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Toasts met rillette van gerookte makreel
35 min
Bekijk recept
Cappuccino van grijze garnalen en hapjesassortiment
20 min Snack
Bekijk recept
Makreelrillette met toast
15 min Snack
Bekijk recept