1 Neem het vlees minstens een uur op voorhand uit de koelkast.
2 Verwarm de oven voor op th. 6 - 180°C.
3 Bind de rosbief op met keukentouw. Verwarm 1 eetlepel olie in een pan en bak de rosbief aan alle kanten goudbruin op hoog vuur. Leg hem in een ovenschotel. Neem de pan van het vuur en doe er 1 eetlepel olie, het komijn-, het paprika- en het chilipoeder in. Meng en smeer er de rosbief volledig mee in. Kruid met peper en zout en laat 25 min. in de oven bakken.
4 Snij ondertussen de paprika in kleine blokjes en laat ze 3 min. in kokend water garen. Giet af en spoel onder koud water.
5 Doe het limoensap in een grote kom. Voeg de in blokjes gesneden avocado’s toe en meng goed. Doe er de rode bonen bij (goed onder koud water gespoeld en uitgelekt), de uitgelekte maïs en paprikablokjes, de gehakte munt- en korianderblaadjes, 4 eetlepel olie, peper, zout en Tabasco. Meng goed, voeg dan de fijngesneden Romeinse sla toe.
6 Laat de gebakken rosbief 5 min. rusten onder aluminiumfolie. Leg ondertussen de torti’wraps rechtstreeks op het ovenrooster en laat ze in 5 min. goudbruin bakken.
7 Doe 2 in stukjes gebroken torti’wraps bij de salade. Snij de rosbief in plakjes en serveer meteen. Dien de overige tortilla's apart op.
Rosbief op tex-mex wijze is een recept van Delhaize