Roodbaarsfilets met koriander en boschampignons

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de fijngehakte sjalot in een steelpan. Voeg de witte wijn toe, het geperste lookteentje, peper en zout. Laat voor de helft inkoken op vrij hoog vuur.
  • 2 Maak ondertussen de champignons schoon: spoel ze niet in water, maar wrijf ze schoon. Hak de dikste in stukken. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan en bak er al de champignons in op vrij hoog vuur. Kruid op het einde met peper en zout en bestrooi met gehakte koriander.
  • 3 Verwarm intussen de boter en 1 eetlepel olijfolie in een grote pan. Bak de roodbaarsfilets kort aan beide kanten tot ze goudbruin zijn. Voeg peper en zout toe.
  • 4 Doe de room en het express bindmiddel bij de wijn in de steelpan, laat 2 minuten sudderen, breng op smaak met peper en zout en voeg gehakte koriander toe.
  • 5 Dien de vis op met de champignons en verse pasta. Serveer de saus apart.

Roodbaarsfilets met koriander en boschampignons is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met tuinkruidensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept