Roodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers het sap uit 1 limoen en doe het in een slakom. Voeg de in kleine blokjes gesneden avocado toe, meng goed. Snij het vruchtvlees van de mango en de halve paprika’s in kleine blokjes, doe ze bij in de kom, voeg ook de fijngehakte koriander en halve rode ui toe. Kruid met peper en zout, dek af en zet in de koelkast.
  • 2 Leg de tomaten (lichtjes ingesneden) gedurende 1 minuut in kokend water. Pel ze dan en verwijder de pitten. Mix het vruchtvlees met de ontpitte pepers, 5 cl olie, de azijn, peper en zout tot een homogene saus.
  • 3 Verwarm de boter en 1 eetlepel olie in een grote braadpan. Bak er de roodbaarsfilets kort aan beide kanten goudbruin in. Kruid met peper en zout.
  • 4 Dien de vis op met de 2 sauzen en partjes limoen. Serveer met knapperig brood.

Roodbaarsfilets, mangosalsa en pikante saus is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met mosterdsaus
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept

Eenpanspotje van vis met venkel en aardappelen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met citroen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roodbaars met tuinkruidensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept