Roerei met gorgonzala en noten geserveerd met veldsla

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 6 – 180°C en bak het stokbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 2 Hak de noten grof. Snij de gorgonzola in stukjes.
  • 3 Overgiet de veldsla met 2 eetlepels olijfolie en de azijn, voeg de rozijnen en een beetje zout toe, zet opzij.
  • 4 Klop de eieren los met de melk. Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een grote pan met antikleefbodem op middelhoog vuur. Giet er het eimengsel in en laat, al roerend met een houten lepel, op zacht vuur garen.
  • 5 Voeg, wanneer de bereiding begint te stollen, de gorgonzola toe en blijf roeren tot de eieren gestold, maar toch nog romig zijn. Neem meteen van het vuur. Kruid met peper, maar niet met zout.
  • 6 Dien onmiddellijk op, bestrooid met gehakte noten. Serveer met de sla (op het laatste moment te mengen) en het knapperige brood.

Roerei met gorgonzala en noten geserveerd met veldsla is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met paprika en boerenkool
15 min
Bekijk recept
Roerei met romaatjes op toast
25 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Roerei met groenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept