Rauw kalfsvlees

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het vlees met de hand fijn met behulp van een vlijmscherp mes en rangschik het mooi over 4 borden.
  • 2 Leg op elk bord voorzichtig een eigeel op het vlees.
  • 3 Bestrooi met de rest van de ingrediënten en werk af met peper en zout.

Rauw kalfsvlees is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Boerenpaté
1u30wachten min Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Steaks op Florentijnse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met doperwten, ham en pesto
30 min-
Bekijk recept
Noedelsalade van Anne
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min Voorgerecht
Bekijk recept