Zoek
Rauw kalfsvlees
4
15 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g kalfsmedaillon
2 eetlepels sjalot, fijngehakt
2 eetlepels peterselie, fijngehakt
2 eetlepels kappertjes
2 augurken, brunoise gesneden
4 eidooiers in een eierdopje
peper en zout
Bereiding
1
Snijd het vlees met de hand fijn met behulp van een vlijmscherp mes en rangschik het mooi over 4 borden.
2
Leg op elk bord voorzichtig een eigeel op het vlees.
3
Bestrooi met de rest van de ingrediënten en werk af met peper en zout.
Rauw kalfsvlees is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Boerenpaté
1u30wachten min
Voorgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Saffraanrijst met kalfsvlees
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse doperwten met sjalot en mosterd
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Steaks op Florentijnse wijze
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met doperwten, ham en pesto
30 min-
Bekijk recept
Noedelsalade van Anne
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vietnamese lenterolletjes
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept