2 Schil de wortelen. Snijd de roodbaars in stukken. Laat de kikkererwten goed uitlekken en spoel ze nog even onder koud water. Spoel de tomaten en snijd in grove stukken. Versnipper de look.
3 Verdeel de wortelen en de look over de ovenschaaltjes, schik daarop de stukken vis, de kikkererwten, de rozijnen en de tomatenblokjes. Kruid met de Marokkaanse kruiden. Pluk de blaadjes koriander en verdeel over de tomatenblokjes.
4 Bak gaar in de oven gedurende 25 min. Haal uit de oven en lepel er wat zure room op.
5 Bereid de couscous volgens de verhoudingen op de verpakking. Breng een beetje water aan de kook en voeg toe aan de couscous. Laat rustig al het water opnemen, roer er nog 1 el olijfolie door en kruid met peper en zout.
6 Serveer de warme schotel met de couscous.
Marokkaans ovengerecht met roodbaarsfilet en couscous is een recept van Delhaize