Mosselen met venkel, pancetta en tagliatelle

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de mosselen af onder koud stromend water en laat ze uitlekken.
  • 2 Kook de tagliatelle al dente in een grote hoeveelheid gezouten water.
  • 3 Snijd de venkel fijn en fruit hem in olijfolie. Voeg eerst de saffraan toe, dan de mosselen en tenslotte de pancetta. Blus met pastis. Kook het geheel verder tot het klaar is.
  • 4 Voeg de pasta toe, breng op smaak met de aïoli en dien op.

Mosselen met venkel, pancetta en tagliatelle is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Tagliatelle met chiantisaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met gerookte kip en peer
Bekijk recept
Romige tagliatelle met spekjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met rivierkreeftjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept