Zoek
Mosselen Bloody Mary
4
15 min
Delhaize
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kg mosselen
4 dl tomatensap
2 dl wodka
400 g selderij
2 teentjes knoflook
1 rode paprika
4 eetlepels olijfolie
1 rode peper
zwarte peper
Bereiding
1
Was de mosselen onder koud stromend water en laat ze uitlekken.
2
Snijd de look, de peper, de selderij en de paprika fijn en laat ze stoven in de olijfolie.
3
Voeg de mosselen eraan toe, doe het deksel op de pot en laat garen. Voeg de wodka toe en laat hem verdampen.
4
Voeg het tomatensap toe, kruid naar smaak en laat verder koken.
5
Doe er ten slotte nog elke selderijblaadjes bij.
Mosselen Bloody Mary is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Mara Grimms virgin bloody Mary (alcoholvrije groentecocktail)
5 min
Bekijk recept
Bloody Mary
10 min
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Almost Bloody Mary
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen met mieriksworteldip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept