Mosselen Bloody Mary

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de mosselen onder koud stromend water en laat ze uitlekken.
  • 2 Snijd de look, de peper, de selderij en de paprika fijn en laat ze stoven in de olijfolie.
  • 3 Voeg de mosselen eraan toe, doe het deksel op de pot en laat garen. Voeg de wodka toe en laat hem verdampen.
  • 4 Voeg het tomatensap toe, kruid naar smaak en laat verder koken.
  • 5 Doe er ten slotte nog elke selderijblaadjes bij.

Mosselen Bloody Mary is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Mara Grimms virgin bloody Mary (alcoholvrije groentecocktail)
5 min
Bekijk recept
Bloody Mary
10 min
Bekijk recept
Tomatensorbet à la Bloody Mary
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Almost Bloody Mary
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosselen met mieriksworteldip
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met mosselen en citroengras-roomsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Soep met bier en mosselen
35 min
Bekijk recept