1 Klop de eieren los met peper en zout. Giet het kokosnootpoeder uit op een bord.
2 Snij de visfilets in stukken (verwijder eventuele graten). Kruid ze en haal ze door de bloem. Schud het teveel aan bloem af, wentel ze dan in de losgeklopte eieren en vervolgens in het kokosnootpoeder. Dek af en zet minstens 30 min. in de koelkast.
3 Doe de gehakte uitjes in de beker van de mixer. Voeg de chilisaus, het limoensap, de sesamolie, de sojasaus, de koriander en de look toe. Mix tot een gladde saus.
4 Verwarm de olie in een wok of in de friteuse (180°C).
5 Bak de gepaneerde filets enkele minuten in de warme olie en laat ze dan uitlekken op keukenpapier.
6 Dien meteen op met de vinaigrette. Serveer met rijstnoedels en een salade van tomaten, komkommers en sojascheuten.
Met kokosnoot gepaneerd vis en pittige vinaigrette is een recept van Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam