Meloensoep met limoen

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Halveer de meloenen en verwijder de pitten en draden.
  • 2 Gebruik de helft van het vruchtvlees om er bolletjes uit te steken met een meloenlepel, hetzij ongeveer 350 g.
  • 3 Mix het resterende vruchtvlees (ong. 350 g) met de overige ingrediënten samen tot een fijne moes.
  • 4 Giet in een kom en voeg er de bolletjes bij. Dek af en plaats 2 uur in de koelkast.
  • 5 Serveer koud en garneer met de geraspte schil.

Meloensoep met limoen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Cappucino van rode vruchten met gemberroom
15 min- Nagerecht
Bekijk recept

Meloensoep met basilicum
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Meloensoep met champagnesabayon
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Meloensoep met citroensorbetijs
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige meloensoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept