Hertenbiefstuk, appeltjes met rozijnen, honing en kaneel

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de hertenbiefstuk met peper en zout. Schroei het vlees in een ovenbestendige pan dicht (3 min per kant). Dek af met aluminiumfolie en gaar zo’n 4 à 5 min verder in een voorverwarmde oven van 200°C.
  • 2 Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd ze in blokjes.
  • 3 Bak de blokjes in een pan met wat boter en voeg er de rozijnen, kaneel en honing aan toe.
  • 4 Laat de appeltjes even karamelliseren en serveer bij de hertenbiefstuk.

Hertenbiefstuk, appeltjes met rozijnen, honing en kaneel is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel, kaneel en rozijn
15 min Snack
Bekijk recept
Mandarijnenpuddinkjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Hertenbiefstuk in rodeportsaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met kastanjechampignons en aspergepunten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hertenbiefstuk met portsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodewijn-wildfondue met linzen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept