Hamburger met Libanese smaken

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm 2 eetlepels olijfolie in een pan. Fruit hierin enkele minuten de in ringen gesneden uien. Doe er naar eigen smaak wat kaneel, paprika en cayennepeper bij. Bestrooi met zout. Meng.
  • 2 Yoghurtsaus: meng in een kom de yoghurt, een mespuntje cayennepeper, een snuifje zout en peper.Voeg de munt toe. Zet in de koelkast.
  • 3 Verwarm de grill voor of steek de barbecue aan.
  • 4 Smeer met een penseel de gehakte steaks in met de rest van de olijfolie. Laat ze 2 minuten aan elke zijde grillen. Bestrooi ze met peper en zout.
  • 5 Laat de middendoor gesneden broodjes 2 minuten grillen.
  • 6 Beleg het onderste deel van de broodjes met sla. Leg daarop de hamburger, de schijfjes tomaat en de blaadjes bladpeterselie. Eindig met de bovenste helft van de broodjes.
  • 7 Dien op met de yoghurtsaus met munt.

Hamburger met Libanese smaken is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ananasjam met limoen en vanille
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kipsaté met komkommer-wortelsalade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Hamburger met avocadosalsa en gorgonzola
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Real American hamburger
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
New York-hamburger
12 min Hoofdgerecht
Bekijk recept