Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels

2
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de aardappelen en stoom ze tot ze gaar zijn. Hou ze warm.
  • 2 Meng de dikke room, de yoghurt en de mierikswortelpasta samen met de fijngesneden bieslook en dragon. Voeg wat zout toe en verwarm op een zacht vuur.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C. Leg 6 plakken spek op het werkblad en laat ze net overlappen. Leg een met peper gekruide skreipavé op het uiteinde en rol hem op in de spekplakjes. Herhaal deze stappen voor de andere pavé. Leg de vispakketjes op een bakplaat bedekt met bakpapier en laat 10 minuten bakken.
  • 4 Serveer de skreipavés met de in de lengte in twee gesneden aardappelen en de mierikswortel-dragonsaus. Serveer met bijvoorbeeld een slaatje van jonge spinaziescheuten.

Skrei in een spekjasje met dragonsaus en gestoomde aardappels is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde skrei met pestoroom
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Papillot met skrei en groentjes
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept