Zoek
Sinaasappelbeignets
4
Delhaize
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 arachide-olie
1 ei
0.5 koffielepel kaneelpoeder
2 niet-behandelde sinaasappelen
poedersuiker voor de afwerking
15 cl rum
150 g zelfrijzend tarwemeel
Bereiding
1
Snij de sinaasappelen in fijne ringen.
2
Verhit de frituurolie.
3
Klop het meel met het ei, de rum en de kaneel.
4
Dip de sinaasappelringetjes in het deeg, schud ze lichtjes om het teveel aan deeg te verwijderen en dompel ze onmiddellijk in de hete olie.
5
Draai ze om. Zodra de beignets aan beide zijden goudbruin gebakken zijn, leg je ze op een schaal met absorberend papier.
6
Bestrooi met poedersuiker en dien onmiddellijk op.
Sinaasappelbeignets is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Sinaasappelbeignets met suikerstroop
0 min
Bekijk recept
Sinaasappelbeignets met suikerstroop
0 min
Bekijk recept