Sinaasappelbeignets

4
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de sinaasappelen in fijne ringen.
  • 2 Verhit de frituurolie.
  • 3 Klop het meel met het ei, de rum en de kaneel.
  • 4 Dip de sinaasappelringetjes in het deeg, schud ze lichtjes om het teveel aan deeg te verwijderen en dompel ze onmiddellijk in de hete olie.
  • 5 Draai ze om. Zodra de beignets aan beide zijden goudbruin gebakken zijn, leg je ze op een schaal met absorberend papier.
  • 6 Bestrooi met poedersuiker en dien onmiddellijk op.

Sinaasappelbeignets is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Sinaasappelbeignets met suikerstroop
0 min
Bekijk recept

Sinaasappelbeignets met suikerstroop
0 min
Bekijk recept