Zoek
Sint-jakobsschelpen, schorsenerenpuree, kappertjes en peterselie-olie
4
30 min
Delhaize
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 g schorseneren
12 sint-jakobsschelpen
1 dl melk
100 g zure room
1 eetlepel boter
1 handvol peterselie
1 koffielepel mosterd
1 dl olijfolie
1 eetlepel kappertjes
een beetje Parmezaanse kaas
peper
zout
Bereiding
1
Was en schil de schorseneren. Kook ze gaar in de melk aangelengd met gezouten water.
2
Giet af en pureer met de zure room, breng op smaak met peper en zout.
3
Mix de olie met de peterselie, de mosterd en peper en zout. Voeg de kappertjes toe.
4
Kruid de sint-jakobsschelpen met peper en zout en bak in een hete pan met boter.
5
Serveer de gebakken sint-jakobsschelpen op de schorsenerenpuree, werk af met een beetje peterselie en Parmezaanse kaas
Sint-jakobsschelpen, schorsenerenpuree, kappertjes en peterselie-olie is een recept van
Delhaize
Dit vind je misschien ook lekker
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot tomaat met gehaktspies
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf oliebollen maken
60 min-
Bekijk recept
Gekruide rozemarijn-aardappelpartjes met rode ui uit de oven
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Saffraansoep met pastis en St.-Jakobsschelpen
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pannetje van sint-jakobsvruchten met lime pepper, gebakken babywitlofjes en snijbonen met wasabi en sesam
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met sint-jakobsschelpen
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept