Spring rolls van heilbot

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bereid de gembersiroop: schil de gemberwortel en rasp. Breng het water aan de kook. Voeg de geraspte gemberwortel toe en laat 25 min pruttelen op een zacht vuur met het deksel op het potje. Zeef het geparfumeerde water en breng opnieuw aan de kook. Voeg de suiker toe en laat ± 30 min op een heel zacht vuur tot de helft inkoken. Giet het citroensap erbij, meng en bewaar in een gesteriliseerde bokaal. Bewaar op een donkere koele plek.
  • 2 Besprenkel de fijngesneden appel met het limoensap. Snijd de muntblaadjes fijn.
  • 3 Leg op elke snee heilbot een beetje komkommer, wortel, appel, munt, koriander en avocado en rol op.
  • 4 Maak de dipsaus: meng de gembersiroop met het citroensap, de slaolie en de sesamolie. De combinatie van de knapperige, frisse vulling en de zilte vis is een verrassing in de mond!

Spring rolls van heilbot is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Asperges met gerookte heilbot
1 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte forelpuree met dragondressing en asperges
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte andijvie met gegrilde heilbot
30 min-
Bekijk recept
Schuimige soep van gele paprika met gerookte heilbot
15 min-
Bekijk recept

Hollandse garnalenbisque en spring rolls
2 uur- Bijgerecht
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Lamsbout in het groen
2 uur-
Bekijk recept
Rijke groentequiche met geitenkaas
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept