Schol met pompelmoesboter

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Spoel 1 pompelmoes en snijd in fijne sneetjes.
  • 3 Snipper de selderblaadjes fijn, meng met de boter en kruid met peper en zout.
  • 4 Spoel de schollen en dep droog. Vul de vissen met 1/3 van de selderboter. Smeer de rest uit over de vissen en bevochtig met het sap van de resterende pompelmoes. Schik de sneetjes pompelmoes op de schollen.
  • 5 Bak gaar in de oven gedurende ong. 18 min. en bevochtig regelmatig met het braadvocht.
  • 6 Haal de vis uit de oven en serveer meteen.

Schol met pompelmoesboter is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker


Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schol met tjap tjoy
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met vers fruit
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept