Eton mess met braambessen

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de room tot stevige slagroom.
  • 2 Plet de braambessen, hou er enkele apart voor de versiering.
  • 3 Giet de braambessenlikeur bij de braambessenlikeur en meng.
  • 4 Plet de meringues grof.
  • 5 Opdienen: Giet een beetje braambessenpuree in ieder glas. Dek af met een beetje room en meringueschilfers. Herhaal deze handeling tot het glas vol is.

Eton mess met braambessen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Braambessenmousse met violettesnoepjes
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Taart met verse kaas en kleine rode vruchten
35 min
Bekijk recept
Gewonnen of verloren brood in mueslikorst
Lunchgerecht
Bekijk recept

Eton Mess
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Meringuetaart met aardbeien
Bekijk recept
Eton Mess
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eton Mess
10 min Nagerecht
Bekijk recept