Entrecote met ansjovis, dragon en olijfboter

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de olijven, ansjovis, dragon, sjalot, look en peterselie fijn. Kruid met peper en zout, voeg boter toe en vermeng.
  • 2 Rol de bereiding in een vel bakpapier of vetvrij papier en laat enkele uren opstijven in de koelkast.
  • 3 Haal het vlees minstens 30 minuten op voorhand uit de koelkast.
  • 4 Kruid de entrecote met peper, dompel onder in olie en rooster op een warme grill of barbecue.
  • 5 Kruid het vlees en dien op met de boter.

Entrecote met ansjovis, dragon en olijfboter is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Ratatouillepuree Met Lamskoteletjes En Olijfboter
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toastjes Met Olijfboter
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde Kip Met Groene Olijfboter
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ratatouillepuree met lamskoteletjes en olijfboter
0 min
Bekijk recept

Surf 'n turf van de grill
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Entrecote met chorizosalsa
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte entrecote met romesco
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept