Geglaceerde rapen met kaneel, Iberico-varkensmedaillon

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd de stengels van de rapen. Houd de mooiste apart, samen met de kleine blaadjes. Was en droog de rapen. Hak de look en fruit hem 3 min. in olijfolie. Voeg er de citroenschil bij. Zout en peper en laat 10 min. bakken.
  • 2 Schil de rapen en snijd ze in vieren. Doe ze in een pot met het water, de boter, de honing, het kaneelstokje, zout en peper. Laat 10 min. met en 5 min. zonder deksel koken tot de rapen zacht zijn.
  • 3 Zout en peper de varkensmedaillons. Bak ze zonder vetstof in een pan met anti-aanbaklaag.
  • 4 Serveer de varkensmedaillons met de rapen en de met look en citroen gesauteerde stengels.

Geglaceerde rapen met kaneel, Iberico-varkensmedaillon is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gegrilde varkensmedaillon met friet en broccoli
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde varkensmedaillon
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken varkensmedaillon met bladspinazie
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensmedaillon met aspergegratin
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Oesterzwamstrudel met noten
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lichte mousse met chocolade en kastanjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Yvette van Boven's geglaceerde wortelgroenten
40 min Bijgerecht
Bekijk recept