Zalm in korst met stoemp

4
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in stukken. Spoel de prei en snij ze fijn. Laat alles samen koken in water met een blokje groentebouillon.
  • 2 Kruid de zalmfilets en bak ze voor in een pan met een beetje olijfolie.
  • 3 Bereid de korst door de dille, de stukjes citroen, het citroensap en de broodkruimels te mengen. Bedek er de zalmfilets mee. Voltooi het bakken van de zalm in een oven op 200°C gedurende 5 tot 10 minuten voor een lekkere krokante korst.
  • 4 Eenmaal gaar, plet de groenten tot een stoemp en kruid ze. Dien de zalm op met een kwartje citroen en enkele dilleblaadjes.

Zalm in korst met stoemp is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept