1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snij de groenten in schijfjes van ongeveer een halve cm dik. Tip: Snij de venkel in de lengte laat het hartje zitten, zo valt hij niet uit elkaar.
2 Kruid de courgette- en venkelschijfjes met peper en zout en bak langs beide kanten met wat olijfolie. Snij het vlees zodat je 8 gelijke stukken bekomt. Kruid met peper en zout en bak in een tweede pan.
3 Maak de millefeuille: Schik het vlees in een ovenschotel. Maak er torentjes van door er eerst de venkel, vervolgens een sneetje tomaat, opnieuw een stukje vlees en de courgette op te stapelen. Snij de mozzarella en leg hem op de torentjes. Bedek met wat verse rozemarijn, kruid met peper en zout en plaats een kwartiertje in de oven.
4 Bereid de polenta volgens de regels op de verpakking. Dresseer een bord met de polenta, een millefeuille en een schepje salsa verde.
Italiaanse millefeuille met polenta is een recept van Delhaize