2 Leg de kippenbouten in een met bakpapier beklede ovenschaal. Meng 2 eetlepels citroensap met de olijfolie met look en de oregano. Bestrijk de kippenbouten helemaal met deze bereiding en kruid ze met peper en zout. Bak ze, met de velkant naar onder, gedurende 30 minuten in de oven.
3 Draai de kippenbouten om en laat ze nog 15 minuten verder bakken.
4 Roer intussen de ansjosvispasta los in 4 eetlepels citroensap, voeg dan de olijfolie toe, de room, de Engelse saus en de parmezaan. Meng goed en breng op smaak met peper en zout.
5 Snij de slakropjes in 4 en de kerstomaten in
2 Schik ze op een serveerschaal en bestrooi met de broodkorstjes.
6 Dien de kip op met de salade, serveer de saus apart. Lekker met brood of aardappelen in de schil.
In de oven gebakken kippenbouten met oregano en salade op Caesar-wijze is een recept van Delhaize