Auberginegratin met lam en witte saus met feta

6
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Snijd het lamsvlees in kleine blokjes en de aubergineschijfjes in grotere stukken.
  • 3 Meng de melk, de bechamelsaus en de feta tot je een homogene pasta krijgt. Voeg peper en kruiden toe en roer het geheel om.
  • 4 Schik de aubergineschijfjes, het lamsvlees en de aardappelen in een gratineerschaal. Giet de saus erover en laat gedurende 25 min goudgeel bakken in de oven.
  • 5 Dien warm op, met een salade.

Auberginegratin met lam en witte saus met feta is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van waterkers met gegrilde artisjokken en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Salade van tomaten, komkommer en feta
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gegrilde-paprikasalade met feta en munt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kroketten van courgette met feta
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Auberginegratin
75 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toscaans stoofvlees met auberginegratin
120 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mediterrane auberginegratin
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginegratin Met Knoflook En Oregano
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept