1 Begin met de vinaigrette: doe de esdoornsiroop, de balsamicoazijn, de olijfolie en 2/3 van het citroensap in een shaker en schud tot je een mooie vinaigrette krijgt. Kruid met peper en zout.
2 Pel de avocado’s, halveer, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Borstel de champignons schoon, snijd het steeltje eraf en snijd ze in plakjes. Besprenkel zowel de champignons als de avocado’s met 1/3 van het citroensap. Zo verkleuren ze niet. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en de tomaten en snijd in
2 Spoel de radijzen en snijd in flinterdunne plakjes. Snijd de garnalen overlangs in 2 en schaaf de parmigiano.
3 Neem een groot bord en maak een heerlijke salade van alle ingrediënten.
4 Werk af met de verse basilicum en de homemade vinaigrette. Kruid bij indien nodig.
Aardbeiensalade met avocado en garnalen is een recept van Delhaize