Aardbeiensalade met avocado en garnalen

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met de vinaigrette: doe de esdoornsiroop, de balsamicoazijn, de olijfolie en 2/3 van het citroensap in een shaker en schud tot je een mooie vinaigrette krijgt. Kruid met peper en zout.
  • 2 Pel de avocado’s, halveer, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Borstel de champignons schoon, snijd het steeltje eraf en snijd ze in plakjes. Besprenkel zowel de champignons als de avocado’s met 1/3 van het citroensap. Zo verkleuren ze niet. Verwijder de kroontjes van de aardbeien en de tomaten en snijd in
  • 2 Spoel de radijzen en snijd in flinterdunne plakjes. Snijd de garnalen overlangs in 2 en schaaf de parmigiano.
  • 3 Neem een groot bord en maak een heerlijke salade van alle ingrediënten.
  • 4 Werk af met de verse basilicum en de homemade vinaigrette. Kruid bij indien nodig.

Aardbeiensalade met avocado en garnalen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rabarbercrumble met aardbeiensalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met advocaat
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeien met munt en citroensorbet
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeiensalade met geitenkaas
10 min
Bekijk recept