Aardbeien en frambozen met Banyuls en specerijen

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Giet 30 cl water in een steelpan. Voeg de suiker toe, de gember, het gespleten en geschraapte vanillestokje, de kruidnagels, het kaneelstokje en een lange sliert van de schil van de sinaasappel. Breng aan de kook en laat 10 minuten sudderen.
  • 2 Verwijder het kroontje van de aardbeien, snij de vruchten in stukken. Voeg ze, evenals de frambozen, aan de kokende siroop toe. Neem meteen van het vuur en doe er de Banyuls bij. Laat afkoelen, plaats dan in de koelkast.
  • 3 Verwijder de sinaasappelschil, het vanille- en het kaneelstokje. Serveer goed koel, afgewerkt met munt.

Aardbeien en frambozen met Banyuls en specerijen is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Jonnie Boers pompoen met pistache en rode curry
1u30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept