Visblokjes met kerrie

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de visfilets in blokjes en leg ze in een schaal. Voeg de vermout toe, het geperste knoflookteentje en de geraspte gember. Meng goed, dek af en laat 30 min. rusten.
  • 2 Giet 30 cl water in een steelpan. Voeg het bindmiddel toe, het verkruimelde halve bouillonblokje, het kerriepoeder, de sojasaus, de azijn, de suiker, de sesamolie, de erwten en de in ringetjes gesneden wortelen. Breng aan de kook en laat op zacht vuur sudderen.
  • 3 Bak ondertussen de visblokjes kort aan in een wok met de Chinese olie. Voeg van zodra de visblokjes wit geworden zijn, de saus toe en laat nog 2 min. sudderen.
  • 4 Bestrooi eventueel met gehakte peterselie of lente-uitjes en serveer meteen met rijst.

Visblokjes met kerrie is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse couscous met kerrie
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese kool-pilav met kerrie-kipdrumsticks
30 min-
Bekijk recept

Asperges met zalmblokjes in oosterse bouillon
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Visblokjes met vijfkruidenpoeder
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bouillabaisse (vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van visfilets met limoen en avocado
10 min Voorgerecht
Bekijk recept