1 Breng gezouten water in een kookpot en een steelpan aan de kook.
2 Snij de stam van de broccolistronk af. Schil en snij de stam in kleine blokjes. Snij de hoofdjes van de broccoliroosjes af. Snij de stengels in kleine blokjes.
3 Laat de tarwebolletjes in de steelpan met kokend water garen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4 Strooi de erwten en de broccoli in de kookpot met kokend water, reken 3 minuten gaartijd vanaf het hernemen van het kookpunt, giet dan af.
5 Bak intussen de cordon bleus aan beide kanten goudbruin in 1 eetlepel olijfolie in een braadpan op matig vuur.
6 Doe 3 eetlepels olijfolie in een grote sauteuse en fruit het geperste lookteentje 2 minuten op zacht vuur. Voeg de groenten en de tarwe toe en laat alles nog enkele minuten op matig vuur stoven, breng op smaak met peper en zout.
7 Serveer warm met de cordon bleus.
Vegetarische cordon bleu, tarwebolletjes met broccoli en erwten is een recept van Delhaize