Vegetarische cordon bleu, tarwebolletjes met broccoli en erwten

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng gezouten water in een kookpot en een steelpan aan de kook.
  • 2 Snij de stam van de broccolistronk af. Schil en snij de stam in kleine blokjes. Snij de hoofdjes van de broccoliroosjes af. Snij de stengels in kleine blokjes.
  • 3 Laat de tarwebolletjes in de steelpan met kokend water garen volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Strooi de erwten en de broccoli in de kookpot met kokend water, reken 3 minuten gaartijd vanaf het hernemen van het kookpunt, giet dan af.
  • 5 Bak intussen de cordon bleus aan beide kanten goudbruin in 1 eetlepel olijfolie in een braadpan op matig vuur.
  • 6 Doe 3 eetlepels olijfolie in een grote sauteuse en fruit het geperste lookteentje 2 minuten op zacht vuur. Voeg de groenten en de tarwe toe en laat alles nog enkele minuten op matig vuur stoven, breng op smaak met peper en zout.
  • 7 Serveer warm met de cordon bleus.

Vegetarische cordon bleu, tarwebolletjes met broccoli en erwten is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van doperwten met munt
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Braadworstschotel met erwten en munt
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept