Vegetarisch stoofpotje met broccoli, bloemkool en mozzarella

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de oven op grillstand.
  • 2 Snijd de Quorn-steaks in repen. Snijd de roosjes van de broccoli en de bloemkool. Zet een pot water op het vuur en kook de broccoli- en bloemkoolroosjes beetgaar. Laat schrikken onder koud water en laat goed uitlekken. Verdeel de bloemkool-en broccoliroosjes samen met de Quorn-reepjes over de stoofpotjes.
  • 3 Kook de krielaardappeltjes gaar gedurende 15 min.
  • 4 Laat de boter smelten en voeg de bloem toe, klop goed. Voeg al kloppend beetje bij beetje de witte wijn en de groentebouillon toe en breng tot het kookpunt. Hak de dragon fijn en voeg toe. Laat nog 5 min doorkoken en giet de saus over de groenten.
  • 5 Bestrooi met gemalen mozzarella en plaats onder de grill gedurende 5 min, zodat er een mooi korstje op komt. Serveer het gerecht met de krielaardappeltjes.

Vegetarisch stoofpotje met broccoli, bloemkool en mozzarella is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tomaten-kaascasserole
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept