2 Snijd de Quorn-steaks in repen. Snijd de roosjes van de broccoli en de bloemkool. Zet een pot water op het vuur en kook de broccoli- en bloemkoolroosjes beetgaar. Laat schrikken onder koud water en laat goed uitlekken. Verdeel de bloemkool-en broccoliroosjes samen met de Quorn-reepjes over de stoofpotjes.
3 Kook de krielaardappeltjes gaar gedurende 15 min.
4 Laat de boter smelten en voeg de bloem toe, klop goed. Voeg al kloppend beetje bij beetje de witte wijn en de groentebouillon toe en breng tot het kookpunt. Hak de dragon fijn en voeg toe. Laat nog 5 min doorkoken en giet de saus over de groenten.
5 Bestrooi met gemalen mozzarella en plaats onder de grill gedurende 5 min, zodat er een mooi korstje op komt. Serveer het gerecht met de krielaardappeltjes.
Vegetarisch stoofpotje met broccoli, bloemkool en mozzarella is een recept van Delhaize