Quiche voor de dag nadien

4
15 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op stand 6/180°C.
  • 2 Kluts de eierdooiers met de room en de melk. Versnijd de restjes vlees, groenten en sla. Voeg alles toe aan de eieren en kruid af.
  • 3 Bedek een taartvorm met het deeg, giet er de bereiding in en strooi er geraspte gruyère over.
  • 4 Laat 30 min. bakken.
  • 5 Warm of lauw eten, als voorgerecht of als tussendoortje. Dien op met een salade.

Quiche voor de dag nadien is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fondue Savoyarde
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade van rode aardappelen, minimaïs, rode paprika, rode uien, koriander en tex-mexkruiden
Bijgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met citroen en erwtjes
20 min
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept