Quesadilla’s met rundvlees, halloumi en aubergines

8
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de aubergines in de breedte in dikke plakken, bestrooi ze met zout en laat ze 30 min rusten zodat het vocht eruit trekt. Laat ze dan op keukenpapier uitlekken, smeer ze aan beide kanten lichtjes in met olijfolie en gril ze op de barbecue.
  • 2 Snij de blokken halloumi in ½ cm dikke plakken, smeer ze aan beide kanten lichtjes in met olijfolie en gril ze op de barbecue.
  • 3 Strijk ook de chateaubriands in met olie en gril ze op de barbecue, 1 min aan elke kant. Leg ze op een snijplank en kruid met peper. Laat ze 2 min rusten, snij ze dan in niet te fijne reepjes.
  • 4 Bestrijk een tortilla lichtjes met olie, draai ze om en besmeer één helft met 1 koffielepel pesto. Bedek met aubergineschijven, in grove stukken gebroken kaas en runderreepjes, plooi dan dicht. Bereid zo 8 tortilla’s.
  • 5 Gril ze aan beide kanten op de barbecue in niet al te gloeiende houtskool en het rooster op de hoogste stand.
  • 6 Serveer met een salade.

Quesadilla’s met rundvlees, halloumi en aubergines is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Moussaka
1u5 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Auberginestoofpot met kikkererwten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aubergine met tomaten en mozzarella
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Mexicaanse quesadillas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Avocadosalade met quesadillas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla met gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept