1 Doe de groentebouillon in het water. Breng het water aan de kook en houd de bouillon warm.
2 Hak de sjalotten fijn en fruit ze op een zacht vuurtje in olijfolie. Wanneer ze glazig zijn, strooi je de quinoa erover. Laat nog 5 min. koken terwijl je blijft roeren. Voeg de witte wijn toe en breng aan de kook. Zet het vuur lager en voeg hete bouillon toe (ongeveer de helft van de oorspronkelijke hoeveelheid water). Laat verder koken op een zacht vuurtje terwijl je blijft roeren en beetje bij beetje de hete bouillon erbij giet tot de quinoa uitgezet is (ongeveer 20 min.).
3 Giet intussen een beetje olijfolie in een pan en laat de in dikke schijven gesneden champignons bruinen. Draai regelmatig om en voeg op het einde de fijngesnipperde bieslook toe.
4 Doe de in kleine blokjes gesneden kaas bij de quinoa en voeg peper toe. Serveer meteen met de champignons.