Ontbijtcake met muesli

1
15 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op th. 5/6 – 160°C.
  • 2 Laat de rozijnen in een kommetje met warm water weken.
  • 3 Meng de appelmoes met de bloem, voeg dan de gesmolten boter toe, de eieren, de havervlokken, het lijnzaad, de zonnebloempitten, de suiker, het zout en de specerijen. Meng zorgvuldig.
  • 4 Hak de hazelnoten grof en doe ze bij het beslag, voeg ook de goed uitgelekte rozijnen toe. Meng.
  • 5 Bekleed een grote cakevorm met bakpapier en doe er het beslag in. Laat 1 uur bakken in de oven. Laat 5 min. rusten, haal uit de vorm en laat op een taartrooster afkoelen.

Ontbijtcake met muesli is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Schapenkaas met kersencompote
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurt met tuttifrutti en blauwe bessen
5 min
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Mueslireep met fruit en noten, geglaceerd met yoghurt
Snack
Bekijk recept

Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Bensone, Ontbijtcake
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept