Vongole op Thaise wijze

4
10 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Begin met het reinigen van de venusschelpen: spoel ze meermaals in helder gezouten water. Laat ze uitlekken zodra ze schoon zijn.
  • 2 Snipper de rode ui, de look en de rode Spaanse peper.
  • 3 Zet een pan op een pittig vuurtje, voeg olijfolie, de ui, de look en de rode Spaanse peper toe. Laat het geheel een beetje fruiten. Voeg de venusschelpen en de sake toe en dek af. Voeg 1 minuut later de koriander toe. Het gerecht is klaar zodra de venusschelpen open zijn!
  • 4 Schik in elke middelgrote kom de grof gesneden sla en daarop de venusschelpen.

Vongole op Thaise wijze is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept
Meatloaf
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenskoteletten op Griekse wijze
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Citroenbouillon met gevulde pasta
15 min Voorgerecht
Bekijk recept

Spaghetti vongole
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole met tomaat
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisanale pasta met vongole
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Orecchiette con frutti di mare (pasta met zeevruchten)
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept