Volkoren rijst met vis

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de rijst gaar volgens de instructies op de verpakking.
  • 2 Snijd roosjes van de broccoli en stoom ze half gaar. Laat ze afkoelen in ijskoud water zodat ze hun kleur behouden.
  • 3 Pel het teentje knoflook en snipper fijn. Zet een pan op het vuur met de olijfolie en de knoflook. Leg de kabeljauw erbij en bak gedurende 2 à 3 minuten aan elke kant zodat de vis nog stevig maar mooi doorbakken is.
  • 4 Zet ondertussen nog een pan op het vuur met wat olijfolie en bak de rijst en de broccoli erin op. Maak de lente-uitjes schoon en snijd in ringetjes. Knip de norivellen met een schaar fijn en voeg toe samen met de lenteuitjes, de sesamolie, sojasaus en de sesamzaadjes. Kruid met peper en meng voorzichtig.
  • 5 Breek de vis over de rijst en serveer meteen.

Volkoren rijst met vis is een recept van Delhaize

Dit vind je misschien ook lekker

Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kerrieaardappeltjes en gebakken vis
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ratatouille uit de oven
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept